Oldal kiválasztása

Magamról

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy a nagyközönség is megismerhessen engem és a munkáimat. Amikor megkérnek, hogy meséljek magamról, általában keresem a szavakat. Mit mondhatnék?

Akkor legyen:

A fotózást 2004-ben kezdtem el, először egy Fujifilm Finexpix S 5600-as fényképezőgéppel. Előtte is volt hagyományos, filmes fényképezőgépem, amit ritkán használtam. Szinte soha. A 13 éves koromban ellőtt egy-két tekercs még mindig előhívásra vár…

Visszatérve 2004-be: Ahogy autós körökben szokás mondani: “megcsapott a benzingőz”. Nos engem nem a benzingőz illata fogott meg, hanem az, hogy mindig újat és újat szerettem volna megmutatni az engem körülvevő világból. Fotóztam úton – útfélen, fejlesztettem magam. Néhány év alatt kinőttem a kis Fujit, és tükörreflexes gépre váltottam.

A fotózás iránti rajongás azóta is megmaradt. Sőt! Elhatároztam, hogy nemcsak hobbi céllal, szeretném űzni a fotózást, ezért úgy döntöttem, belekezdek a fotós karrierem felépítésébe.

2012-ben elvégeztem két fotós tanfolyamot is, workshopokra, tréningekre járok, ahol mindig mutatnak valami újat.

2018-ban OKJ Fotográfus és Fotótermék kereskedő szakképesítést szereztem.

Sok embertől hallottam már, hogy a közölt fotóim megmutatják, hogy hogyan látom a világot.Ez így van. Tényleg kifejez egyfajta látásmódot, amit csak akkor látsz, ha figyelmesen nézed a képeket.

Egyre több ember kér meg, hogy fotózzam le, vagy fotózzam le az eseményt amint épp részt vesz. Ez csak egyet jelent: a fejlődés töretlen. Értékelik a munkámat és a képeimet. Ez arra sarkall, hogy menjek tovább és tovább!

Nemrég visszatértem az analóg fényképezéshez is egy profi tükörreflexes filmes géppel. Ismerkedünk még egy kicsit, de úgy érzem jó barátok leszünk!

Köszönöm mindenkinek aki támogatott és ez után támogatni fog!